Тоа што го направи овој младоженец ги расплака сите. Вака изгледа безусловната љубов (ВИДЕО)

Кевин имал сериозна болест поради која морала да му биде ампутирана ногата.

После тоа останал во инвалидска количка. Потоа ја запозна Ким, која му даде многу сила во животот.

Кевин долго време се мачеше да излезе од инвалидската количка и реши да ја изненади својата вереница на венчавката.

Проверете што направил на 2:25…