Тој е генерација на нејзините ќерки, но таа не може да му одолее поради неговиот изглед, па се прашува: Што да правам?

Тој е генерација на нејзината ќерка, но таа не може да му одолее поради неговиот изглед, па се прашува: Што да правам? Секој брак одвреме-навреме влегува во кризен период, а тоа доведува до недоверба и недостиг на сексуални односи со брачниот другар. Многу парови во оваа фаза се наоѓаат на работ на раскинување бидејќи еден од нив, па дури и двајцата, имаат афера.

Една жена откри дека стапила во врска со момче кое е генерација на нејзините малолетни ќерки, иако е во брак 18 години. Таа вели дека нејзиниот сопруг е одличен татко, но бидејќи нивните ќерки во последно време не поминуваат многу време дома, таа се чувствува како да е заглавена со него:

Не внимава на својот изглед, пие премногу и никогаш не сака да прави ништо во друштво на други луѓе. Никогаш не ме носи никаде. Му пречи кога ги канам моите пријатели да се дружиме затоа што тогаш не можи да гледа спорт на телевизија. Освен тоа, ниту нашиот се*суален живот не е добар.

Имаат с*кс само еднаш на две недели, во сабота, а кога ќе заврши, тој само заспива покрај неа. Неодамна до нив се всели ново семејство со 19-годишен син кој изгледа многу добро. Момчето има убаво тело и ме потсетува на мојот сопруг кога беше помал. Еден ден се заклучи пред својата куќа и ме праша дали може да се истушира ​​кај мене, на што се согласив.

Му донесов крпа и тој стоеше гол, се сврте кон мене и јас го бакнав. Тој и признал дека му се допаѓа уште од првиот ден и многу брзо завршиле во кревет. Оттогаш, тие се гледаат секој ден. Нејзиниот сопруг работи до доцна, а ќерките никогаш не се дома, па таа не е загрижена дали ќе биде фатена во кревет со дете. Таа вели дека е среќна, но не знае што понатаму.

Деидра ја советуваше вака:
Ако вака продолжи, нема среќен крај. Можете ли да замислите што ќе кажат вашите ќерки? Или вашиот сопруг? Бракот полн со страст и љубов не се случува сам по себе, за него треба да се потрудите. Кажете му на вашиот сопруг дека сте несреќни и работете на вашата врска.