Тој истури стопен алуминиум во аквариум полн со вода. Ова ќе го гледате во еден здив! (ВИДЕО)

Дали некогаш сте виделе некој да користи ваков аквариум?

Запознајте го младиот човек кој вообичаено сака да експериментира со алуминиум и други метали, а во продолжение погледнете каква идеја дошол денес.

Имено, тој во водата става топчиња од желеста вода, на кои подоцна истура стопен алуминиум создавајќи неверојатни скулптури.

Погледнете за што се работи: