Тој повлече балон преку ролна од тоалетна хартија. Крајниот резултат? ГЕНИЈАЛЕН!

Обожаваме да учиме нови работи за сите видови креативни хакери во животот, особено оние кои вклучуваат предмети што веќе ги имаме во нашиот дом и на кои не треба да ги трошиме нашите пари.

Токму затоа ова видео ни е толку интересно…

Лудиот руски хакер се врати!

Овој човек досега ни покажа многу супер интересни трикови, а во следното видео ќе не научи како најдобро да ја искористиме тоалетната хартија.

Погледнете го видеото: