Тој со својот чамец пловел по езерото. Кога го виде ОВА во вода, не можеше да им верува на своите очи!

Том сакаше да патува со брод со своето семејство на езерото. Тие запловија по езерото со нивниот 18-метарски брод. По некое време виделе нешто како лебди во водата.

Не можеа да им веруваат на очите што има во водата. Вакво нешто не се гледа секој ден, објави порталот „Virealno.com“.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: