Трик кој сите го сакаат – Оваа жена кога мети секогаш става чорап на цевката од правосмукалката: Кога ќе го видите резултатот, веднаш ќе го пробате истото

Ако ви се случи да скршите чаша или едноставно изгубите мал предмет кој го сакате, правосмукалката ќе ви го реши проблемот. Овој трик кружи на интернет, а луѓето се воодушевени што овој едноставен трик може многу да помогне во клучен момент.

Ако ви се случи да скршите чаша или едноставно изгубите мал предмет кој го сакате, правосмукалката ќе ви го реши проблемот. Се што треба да направите е да ставите чорап на крајот од цевката, кој ќе го прицврстите со ластик, а потоа цевката да ја насочите на местото каде што мислите дека предметот паднал.

Правосмукалката ќе исчисти сè наоколу, а сите предмети ќе останат на чорапот.

Истото можете да го направите со парчиња стакло расфрлани низ просторијата, без страв дека ќе ја уништите правосмукалката. Се што треба да направите е да го вратите чорапот и сите парчиња стакло ќе останат таму.