Трогателно видео: Руски војник се вратил од фронтот и ја изненади својата ќерка

Љубовта меѓу родител и дете нема граници, а доказ за тоа е трогателно видео кое се шири на социјалните мрежи.

На видеото се гледа руски војник кој дошол од фронтот и решил да ја изненади својата ќерка.

Кога детето го видело, притрчало во неговите раце и се расплакало.

Расплаканото девојче не сакаше да се ослободи од прегратката на нејзиниот татко, додека тој се обидуваше да ја утеши.