Тројца браќа се молат да бидат посвоени од исто семејство, нивната желба директно удира во срцето

Овие тројца браќа се молат да бидат посвоени од исто семејство за да не се разделат. Да се ​​молиме некој да ја слушне нивната молба и нека им ја отвори вратата од својот дом. Иако обожаваат да пливаат, да играат игри и да јадат слатки, момчињата признаваат дека им здосадило да живеат во групен дом за деца во Тексас. Она што тие сакаат повеќе од се е мајка им да ги пикне во кревет и тато, кој би ги научил на многу нови работи.

Тројцата браќа, кои се подготвени за посвојување, имаа можност да бидат посвоени во посебни домаќинства, но тоа не е она што тие не го сакаат. Сакаат да бидат посвоени заедно. Кога новинарот ги прашал што значат браќата еден за друг, секој брат имал единствен и трогателен одговор. „Тие ми значат љубов“, рече Ејден, првиот брат што одговори, откако сериозно го разгледа ова прашање.

„Тие ми значат пријателство“, рече Маршал. „Тие се добри браќа со кои можам да јадам слатки. Имав цела вреќа со бонбони, но речиси сè исчезна. Ги обвинувам за тоа“, рече Боби. Ајден додаде: „Сакаме семејство. На ранчот сум подолго од Маршал и Боби. Тука сум три години. Морам да се преселам од една во друга куќа… Јас дојдов прв овде, Маршал дојде по мене и Боби дојде последен“.

Тројца браќа копнеат по место кое ќе го наречат дома
Иако обединувањето ги развесели момчињата, тие копнеат по место кое ќе го нарекуваат дом. Момчињата сакаат семејството да ги посвои заедно. Можете ли да замислите како би било некој да си го отвори срцето и да ги посвои овие три момчиња?

Има мноштво момчиња кои растат во домовите, кои само сакаат некој да ги сака. Како свои деца, посвоени во нашето семејство.