Трудницата дошла на ултразвук по 8 години обиди да забремени – лекарите останале шокирани од она што го виделе

По 8 години обид да имаат бебе, Ешли и Тајлер Гарнер беа блиску до откажување. Пред да се случи тоа, тие се обиделе со вештачко оплодување. Откако се собраа пари за овој скап третман, дојде време за тоа во јули 2014 година.

Следните неколку недели беа многу стресни за оваа двојка, но за среќа, лекарите пронајдоа два ембриони кои ќе можат да ги вградат во матката на Ешли. Целта беше да се оплоди барем еден. Тие чекаа уште 10 долги денови, пред да им дадат до знаење дека конечно е бремена.

Во седмата недела, дојде време за првиот вистински ултразвук. Лекарите рекоа дека плодот добро се развива, но потоа дојде шокот. Лекарите им рекле дека ембрионите се поделиле и дека нема да имаат едно дете, ниту близнаци, туку четири. Шансите за ова се 1/70 мил.

Целата приказна погледнете ја во приложеното видео: