Уривањето на оџакот тргна во погрешна насока. Она што се случи подолу ве остава без здив!

Ова видео е неверојатно – прво поради големината на оџакот што треба да се урне, а второ поради багерот кој до него изгледа како мала играчка.

Се беше испланирано, но тргна во погрешна насока. Оџакот не падна според планираното, а потоа следеше момент кој ги шокираше сите!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: