Урнебесно: Ваква скриена камера досега не сте виделе (ВИДЕО)

Јапонците се познати по нивната специфична смисла за хумор и особено по нивните луди скриени камери.

Ова е едно од тие.

Целата улица ја подготвија со леплив слој кој им прави големи проблеми на минувачите.

Реакциите се урнебесни.