Фановите не знаеле зошто оваа девојка плачела за време на настапот додека не истрчала на работ од теренот

Хејли Мек Грегор (7) знае дека животот не е секогаш исполнет со пеперутки и виножита. Пред неколку месеци нејзиното семејство доби ново бебе, а таа тешко се приспособуваше на својот помал брат, а покрај сето тоа, нејзиниот татко беше испратен во воена мисија во странство.

Она што не се промени во нејзиниот живот е нејзината посветеност да стане навивачка и добра студентка. Овие активности и го одвлекуваат вниманието од тешките промени во нејзиниот живот, а во една прилика настапи на натпревар на својот тим. Таа се подготвувала за танцова рутина пред натпреварот, кога на разглас го слушнала името на нејзиниот татко.

Со оглед на тоа колку беше тешко неговото заминување, нејзината реакција е сосема оправдана и очекувана. Беше многу среќна и збунета во исто време. Мама ѝ рекла да погледне низ полето, каде што го видела нејзиниот татко. Таа притрча во неговите прегратки и публиката беше воодушевена од овој емотивен момент.

Погледнете сами во приложеното видео: