Фантастичен трик како лесно и брзо да провлечете конец низ игла

Доколку се мачите да го вовлечете конецот низ малата дупка во иглата, овој трик ќе ве воодушеви.

Следен пат кога ќе се најдете во ситуација кога морате да сошиете нешто набрзина, обидете се со овој трик и заштедете многу време и нерви!

Во продолжение прочитајте мал трик со кој хулахопките ќе ви траат со месеци

Хулахопките се парче облека кое не излегува од мода, но кое има најкраток рок на траење. Колку и да се внимава при нивно облекување или соблекување, не ретко се случува тие да се скинат и веќе да бидат неупотребливи.

Сепак, со овој мал трик ќе може да се продолжи нивното траење. Станува збор за три кратки и едноставни чекори:

Новиот пар хулахопки натопете ги во вода и добро процедете ги така процедени ставете ги во пластична кеса и оставете ги да отстојат цела ноќ во фрижидер сабајлето извадете ги и оставете ги на собна температура.

Направете го ова само еднаш и ќе можете да ги носите хулахопките цела сезона без притоа да стравувате дека истите ќе ви се искинат.