(ВИДЕО)Човекот го оставил своето куче во автомобил додека одел до продавница. Она што го виде при враќањето го насмеа целиот интернет

Да се ​​остане сам во автомобил е навистина досадно. Токму така се чувствувал овој сладок боксер кога сопственикот го оставил во автомобилот додека накратко одел до продавницата. Наместо да седи мирно и да чека, тој решил на интересен начин да го привлече вниманието на сопственикот. За среќа, некој успеал да го сними овој навистина смешен момент.

Откако ќе го погледнете ова видео, не е ни чудо зошто боксерите се сметаат за многу интелигентна трка. Освен интелигенција, имаат и многу енергија. Поради оваа причина, најмногу им одговара што нивниот сопственик е многу активен, и што поминува многу време надвор од куќата.

Така, кога сопственикот на овој боксер излегол од автомобилот (оставајќи ги прозорците и климата вклучени), неговиот боксер станал многу нетрпелив. Тој едноставно не можеше да чека повеќе! По неколку минути чекање, сфатил што треба да направи за што побрзо да си го врати сопственикот. Се пресели на предното седиште и почна да ја притиска сирената на воланот!

Со едната шепа на воланот, а другата на седиштето за да одржува рамнотежа, го притисна воланот и сирената гласно одекна на паркингот. Многумина минувачи останаа збунети откако го виделе ова куче зад воланот.

Еден од нив го извадил телефонот и брзо го снимил тоа што го забележал. Како тоа изгледаше погледнете сами во видеото подолу: