(ФОТО)Соседите мислеле дека е луд кога кажал што има намера да прави во дворот, погледнете го крајниот резултат од неговата работа


Кога Вејн Мартин почнал да копа огромна дупка во својот двор, соседите мислеле дека е луд. Меѓутоа, не знаеле дека има план кој подоцна ги изненадил.

Купил голем товарен контејнер и за почеток ставил врата. Дупката што ја ископал во дворот била доволно голема за контејнерот без проблем да се вклопи во неа. Потоа ангажирал фирма која се занимава со ископувања и слични работи и со нивна помош ги завршил работите.

Направил скали кои водат до вратата од контејнерот и ја бетонирал површината за да остане рамна. Покри сè со тенок слој земја за да порасне тревата подоцна.

Внатрешноста на контејнерот не ја претворил во никакво атомско засолниште бидејќи за тоа нема реална потреба. Ја уредил како винарска визба каде ги чува своите најдобри шишиња.