(Фото) Платиле професионалец да му го смени стилот, проверете дали им се исплатило

Менувањето на стилот може целосно да го промени начинот на кој другите нè перципираат,

па затоа постојат професионални стилисти кои се грижат дека имиџот на нивните клиенти е секогаш врвен.

Но, не се сите стилисти исти, така што квалитетот на услугата може да варира.

Еден стилист кој ги вежба своите вештини на обични луѓе, а не само на ѕвезди е Мади Бекдеир од Казахстан.

Тој редовно објавува слики од клиенти на својот Инстаграм профил пред и откако ќе го смени нивниот стил, а резултатите можете да ги видите во галеријата.