Фото- Ја тужел својата сопруга откако прв пат ја видел без шминка!

Оваа вистинска приказна кружи и ден денес.

Се случила во алжир во 2006година Маж ја тужел својата сопруга откако за прв пат ја видел без шминка, после брачната ноќ!

Тој сметал дека жалбата е оправдана, бидејќи неговата сопруга го измамила со лажна убавина и со многу шминка…

АЛЖИР – Само еден ден после венчавката, еден маж од Алжир одлучил да ја тужи својата сопруга. Според, пишувањето на сајтот „Emirates247“ тој својата штотуку венчана сопруга ја обвинил за „измама“, бидејќи утрото после првата брачна ноќ ја видел без шминка…
Фото- Ја тужел својата сопруга откако прв пат ја видел без шминка!