Аби и Шарлот уште од мали години се интересирале за шминкање. Аби вели дека веќе има 7-годишно искуство со шминкање зад неа, додека сестра ѝ е зад неа со 5 години.

Тие постојано се инспирираат така што си поставуваат предизвици и заедно создаваат неверојатни дизајни што ќе ги зачудат дури и најискусните очи. Погледнете дел од нивните најдобри дела и подгответе се да бидете соборени од нозе!