Хиените го нападнале лавот, а потоа дошло до невиден пресврт (ВИДЕО)

Малку по малку хиените го глодаа и чекаа да се предаде. Лео Ред се најде во тешка ситуација. Налетал на глутница хиени кои набргу потоа почнале да го напаѓаат. Беше јасно дека нема шанси против толку многу непријатели. Иако е посилен од хиената, не можеше да се одбрани од 20 од нив. Малку по малку го глодаа и чекаа да се предаде.

Но, кралот на ѕверовите не може да се победи само така. Викотниците ги слушнал неговиот братучед, тато, кој веднаш притрчал да му помогне. Хиените се разотидоа, а Ред му се заблагодари на својот братучед.🙂

Погледнете извадок од документарниот филм на Би-Би-Си „Династија“ кој покажува дека сè е полесно кога имате семејство и пријатели со вас.