Цариниците забележале дека нешто необично се случува со еден од многуте куфери: Кога го отвориле, следел ШОК!

Навистина неверојатни работи се случуваат насекаде низ нашата планета. Имено, имигрант од Еритреја го прошверцувал својот пријател преку швајцарско-италијанската граница во обичен куфер!

По 45-минутно возење со воз, патниците слушнале чудни звуци од еден куфер, па тоа го пријавиле кај персоналот во возот.

Откако возот застанал на границата со Швајцарија, цариниците го одвоиле сомнителниот куфер и потоа од него почнала да излегува рака…

Овој неверојатен момент го снимиле со мобилен телефон.