Цела деценија го криела лицето за да ја скрие вистината за нејзиниот сопруг

Саундра Крокет се обидувала да ја скрие вистината за своето минато 12 години. Нејзината приказна започнува кога била дете кога била злоупотребувана од нејзиниот насилен татко. Како тинејџер Саундра живеела на улица и се дрогирала да заборави на траумата што ја доживеала како дете.

Се чинеше дека на нејзината несреќа и дошло крај кога се омажила за човекот од нејзините соништа. Тие добиле две деца и за првпат во животот Саундра беше среќна. На 28-миот роденден, таа го фати својот во кревет со друга жена. Таа беше вознемирена, и таа го покажа на својот сопруг.

Но, тој не се ни обиде да ја сослуша и ја удрил толку силно што нејзиното лице останало деформирано. Тој момент засекогаш и го сменил животот на Саундра, а лекарите мислеле дека нема да преживее. Саундра, 12 години, го покриваше лицето од нејзините деца. Нејзиниот двегодишен син бил толку исплашен што не сакала да се приближи до неа.

Таа се развeла од сопругот и се обидела да го продолжи својот живот, што било многу тешко за повредите што ги претрпел. Таа се обиде да најде утеха во во дрогата, а исто така родила и трето дете. Кога нејзината ситуација станала комплицирана, децата биле одземени.

Сега Саундра најде нова утеха во религијата, а со помош на пластична хирургија, лекарите успеале да го реконструираат нејзиното лице. Погледнете како изгледа Саундра сега.