Цел живот беше врзан. Погледнете ја реакцијата кога непознатиот му пришол и го пуштил да си оди! (ВИДЕО)

Агресивното однесување на кучињата често им се припишува на самите животни, но во повеќето случаи луѓето се одговорни за нивното однесување. Овој германски овчар речиси целиот свој живот го поминал во дворот, врзан со синџири.

Покажуваше агресија секогаш кога некој ќе му пријде. Овој пат не беше поинаку. Му пришол спасител на животни.

Кучето го покажа своето стандардно, агресивно однесување. Го ослободи од синџирот, а неколку минути подоцна се се смени…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели:

Leave a Reply

Your email address will not be published.