Цел живот бил врзан со синџири. Погледнете ја реакцијата кога непознат човек му пришол и го пуштил да си оди! (ВИДЕО)

Агресивното однесување на кучињата често им се припишува на самите животни, но во повеќето случаи луѓето се одговорни за нивното однесување, објави порталот „Магазин.ба“.

Овој германски овчар речиси целиот свој живот го поминал во дворот, врзан со синџири.

Покажуваше агресија секогаш кога некој ќе му пријде.

Овој пат не беше поинаку.

Му пришол спасител на животни.

Кучето го покажа своето стандардно, агресивно однесување.

Го ослободи од синџирот, а неколку минути подоцна се се смени…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: