Чекаше да дојде невестата. Погледнете го изразот на неговото лице кога се сврте…

Ако младоженецот не може да го тргне погледот од невестата додека таа му приоѓа во венчаницата, знајте дека тој е вистински заљубен.

Ова видео го споделија младенците Тајсон и Хејли, а на него се гледа моментот кога се виделе во најубавите комбинации.

Возбуда, љубов, пеперутки во стомакот, е она што можете да го почувствувате преку нивните реакции.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: