Четиригодишното дете го обожава возачот на автобусот, а нејзината мајка решила да ја сподели нивната врска на интернет

Трејси Балистерри и нејзината неодолива ќерка (4) се потпираат на градскиот автобус за да стигнат до училиште и назад. Секој ден, Себастијана се качува во градски автобус во Милвоки. Возачот на автобусот Џон Рид е фасциниран од малото девојче за кое вели дека му го подобрува денот со неговата прекрасна насмевка.

Трејси вели дека Џон и го подобрува расположението секогаш кога нејзината ќерка чиј татко се бори со ракот и моментално е во болница. Кога Рид требаше да ја смени рутата, знаеше дека мора да направи нешто посебно за да се збогува со својот омилен патник.

Себастијана, се разбира, беше тажна што Џон повеќе нема да ја вози таа линија, но нивното пријателство никогаш нема да биде заборавено. Секогаш го поздравуваше со мавтање и скокање на станицата чекајќи го да го запре автобусот, а потоа му даваше голема и убава насмевка.

Ќе ѝ свирнеше и ќе и возвратеше со рака. За Денот на вљубените, Себастијана дури и донела специјална честитка за својата пријателка, а тој и подарила за возврат. Мама вели дека тие се „најдобри пријатели“.

Кога Себастијана минатото утро се качи во автобус, тој ја поздрави и ја праша како е. Потоа и подаде торба со подарок и и кажа дека одбрал честитка за неа, а во чантата има две работи кои ја потсетуваат на него. Себастијана му се заблагодари, силно го стегна подарокот и отиде со мајка си до задниот дел од автобусот.

Ова пријателство меѓу нив двајца е навистина прекрасно. Дознајте повеќе за тоа во видеото подолу.