Чистачот му пришол на кучето додека неговиот сопственик тајно ги снимал. Видеото стана хит

Луѓето кои вршат санитарни работи како транспорт на ѓубре немаат многу време да поминат на едно место. Планираната рута треба да ја минуваат секој ден во одреден временски рок. Затоа оваа работа понекогаш е многу стресна, а луѓето не се премногу благодарни на овие работници.

Но, наместо луѓе, еден од работниците има многу благодарен пријател со кој се среќава секоја недела. Кучето по име Шелби се спријателува со чистач и секогаш кога ќе го слушне неговиот камион трча до него за да го поздрави. Џошуа Брајн е сопственик на Шелби и вели дека е изненаден што неговото куче толку брзо се спријателило со потполно странец.

Затоа решил тајно да сними една нивна средба и да ја објави на Интернет.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: