Човекот сакал да го напушти паркот за животни кога двајца орангутани се прикрале во сликата Создадено генијално селфи!

Центарот за рехабилитација на дивиот свет Семенго во Малезија е еден од природните паркови има орангутани.

Еден човек го посетувал овој парк и ја зел камерата со себе, за да сними различни животни во нивните природни живеалишта.

Во еден момент забележал пар орангутани како одат по патот по кој се движел, па брзо се симнал од моторот и поставил камера за да ги фотографира.

Не само што успеал да ги фотографира и наслика, туку успеал и да ги долови одблиску бидејќи овие прекрасни животни решиле да му пријдат и да видат за што се работи.

Погледнете го овој прекрасен момент во ова видео: