Човек кој има 5 сопруги и дури 24 деца проговори за својот семеен живот

Семејството Вилијамс од мал град во Роки Риџ, Јута, не е обично семејство. Тие не се ни класично полигамно семејство, бидејќи се состојат од еден сопруг, пет сопруги и дури 24 деца, а сите живеат заедно во 2 куќи.

Брејди Вилијамс (49) има 5 сопруги: Поли, Робин, Розмари, Нони и Ронду. Тој вели дека нивната врска не е воопшто комплицирана, и дека сите се сакаат заедно.

Тие се многу слободно семејство и сакаат да им покажат на своите деца дека е во ред да пијат алкохол, но во исто време ги учат своите деца дека од нив не се бара да бидат во полигамни бракови.

Погледнете го приложеното видео и дознајте повеќе за животот на ова необично семејство: