Чудо на патот: Невидлива рака му помогна на возачот да избегне судир

Дали е тоа ангел чувар ? Многумина кои го виделе видеото тврдат дека нешто натприродно му помогнало. На социјалните мрежи се прошири снимката на возачот од Канада како поради лизгавиот коловоз изгубил контрола над возилото, а потоа избегнал неколку судари во неверојатен свиок.

Откако неговото возило излегло од контрола, тој завршил во спротивна насока, каде за чудо избегал од два автомобили, а потоа се вратил во својот правец, каде за влакно промашил друг автомобил.

Сцената од видеото е буквално прикажување на фразата „среќа во несреќа“, затоа не заборавајте да го погледнете неверојатното чудо снимено во Канада.

Дали го чувал ангел чувар? Многумина кои го виделе видеото тврдат дека да