ШОКАНТНО ВИДЕО! Го погоди гром, а тој снимаше сè со својот мобилен телефон! (ВИДЕО)

Среќата ги погледна овие момци. Шокантен момент кога Бразилец и неговиот пријател ги погоди гром за време на снимањето на невреме проследено со силно грмење.

Зборувајќи за локалните медиуми, де Оливеира рече: “Кога видов сонце и дожд од едната страна, решив да направам видео за да покажам колку е голем Бог и да ја покажам природата толку убава.

Погледнете ја моќта што ја има природата. Благодарение на Бога , имавме избавување.

– Почувствувавме тресење и паднавме на подот. Камчиња летаа кон мене. Бевме запрепастени и во исто време налетавме на автомобил.

– Никогаш немало удари на молња каде се плеткаме со радиото. Верувам дека го привлече мојот мобилен телефон, тој рече.