ШОК на лицето на Марко: На породувањето дознал дека Ана го изневерила, а потоа се замешале и нејзините родители!

Детето што се роди уништи сè. Марк бил со сопругата во породување и нетрпеливо го чекал синот, барем така мислел Марк бил особено возбуден бидејќи по три ќерки требало да добие син, но тоа што се случило не му ни паднало на памет. Детето било од друга раса Марк и неговата сопруга Ана го очекувале четвртото дете.

„Детето беше црно. Кога се роди детето беше јасно дека јас не сум таткото. “, напиша Марк на социјалната мрежа. Марк никогаш не ни помислуваше дека такво нешто ќе се случи бидејќи нивниот брак функционираше толку добро. „Не само што открив дека детето што толку многу го очекував не е мое, туку открив и дека жена ми ме изневерува. Бев апсолутно шокиран. “, тој додаде.

Така, кога Ана неочекувано забремени на почетокот на оваа година, Марк ниту една секунда не помислил дека нешто чудно се случува. Како што вели, биле неверојатно блиски, се сметале за најдобри пријатели кои делат слични вредности, интереси и хоби. Така, Марк беше целосно уништен кога откри дека не само што не е биолошкиот татко, туку и дека неговата сакана сопруга го изневерувала. Едно дете беше изненадување за нас бидејќи мојата сопруга реши да застане на три деца иако јас секогаш сакав повеќе. “, објасни Марк.

Ана запознала маж во клуб каде се опијаниле и имале незаштитен с**с. Размениле телефонски броеви, за повторно да се видат, но тогаш Ана открила дека е бремена и непознатиот маж и го блокирал бројот. „Не можев повеќе да бидам со него, таа се обиде да ме смири велејќи дека тој ништо не и значи, дека згрешила и дека сака заедно да го воспитаме нашиот син. “, откри Марк.

На Марко му било понудено да плати адвокат за да го добие старателството над децата. Исто така, му рекле дека ќе му ги дадат парите што ги заштедиле за Ана, дури и родителите на Ана, кои наводно се расисти. Марк додал дека не знае дали треба да ја прифати понудата на нејзините родители бидејќи нивните ќерки би имале голема корист од тие пари.

„Неколку пати и се заканувале дека доколку не го направи тоа ќе се откажат, што на крајот и го направиле затоа што не сакала да го остави синот. Ја замолиле ќерката да го стави новороденото момче на посвојување, кое таа го одбила. “, изјави Марк.