Што прави овај човек? Донесол столица на патот и направил незамислива работа

На страницата на Инстаграм „Mojbeograd_rezerva“ се појави фотографија од маж на улицата „Париске Комуне“ во Нов Белград. Оваа објава предизвика лавина од ентузијазам во коментарите.

Зошто да стои кога може да седи. Паметен човек ГО САКАМ ОВОЈ ЧОВЕК Господин човек, ова се само дел од коментарите за овој снаодлив човек.

Погледнете го видеото во продолжение ТУКА