Што се случува кога ќе ставите хартија од гума за џвакање на обична батерија?! (видео)

Убаво е и корисно што повеќе да знаете за преживување во природата. Видеото кое ви го прикажуваме ќе ја разбуди вашата имагинација, односно како да запалите оган без запалка.

Се што ви е потребно е батерија и хартија од гума за џвакање.

Погледнете го трикот: