ШТО ТОЧНО ИМА ВО ЛИМЕНКИТЕ? ОВА МОМЧЕ ГО ЗАБАВУВА ЦЕЛИОТ ИНТЕРНЕТ СО ИНТЕРЕСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ

Инстаграм профилот „Coolchemistryguy“ редовно објавува интересни експерименти, од кои некои се многу експлозивни.

Нивните експерименти ги забавуваат гледачите ширум светот, а некои експерименти не само што се забавни, туку и едукативни.

Некои од интересните експерименти кои тие ги објавија на социјалните мрежи ги пренесуваме во видеото, па задолжително ѕирнете и проверете што откриле со експериментирање.