ЈАПОНСКА ПРЕЦИЗНОСТ: Возот доаѓа, но гледајте што се случува со шините!

ЈАПОНСКА ПРЕЦИЗНОСТ: Возот доаѓа, но гледајте што се случува со шините!

Во големите градови е многу важно сообраќајот да функционира совршено.

Мало застој или неправилно функционирање на сообраќајната инфраструктура може да доведе до километарски редици.

Железничката мрежа на Јапонија е една од најмодерните во светот, а ова видео на најдобар начин го демонстрира тоа.