„Јас само и го кажав ИМЕТО НА МОЕТО КУЧЕ, а потоа таа исчезна без трага! Сите се зачудени: „Можеби е нешто друго во прашање…“

Човекот раскажал што му се случило кога на девојката и го кажал името на своето куче, а интернетот е зачуден: „Можеби треба да му дадеш друго име?“ Кога се обидуваш да најдеш сродна душа, понекогаш поминуваат месеци во обид да запознаеш некој што е добар потенцијален партнер за вас.

Сепак, и после многу работа, работите не секогаш се одвиваат онака како што планиравме Еден маж откри дека неговата партнерка „исчезнала“ откако го дознал името на неговото куче – и се запрашал дали треба да го преименува своето скапоцено милениче, за да може да најди девојка.

Неодамна запознав девојка и веќе бевме на неколку состаноци, но еден ден таа дојде кај мене дома и го запозна моето куче. Кога и кажав дека се вика Дејвид, изгледаше навистина разочарано, но не кажа ништо.

Еве, поминаа три дена и не одговара на моите повици или пораки – напиша 27-годишен маж на „Редит“.