Ја барале изгубената ќерка цели 24 години, а потоа една слика сменила се

Родителите ја барале својата изгубена ќерка цели 24 години. Никој не знаеше каде отиде. Тие ги обиколија сиропиталиштата и објавија огласи во весниците дека таа исчезнала. 8 јануари 1994 година беше најлошиот ден во животот на Ванг Мингкинг и Лиу Денгјинг. Додека биле на работа продавајќи овошје во Кина, со нив била и нивната тригодишна ќерка Чифенг. Се сеќаваат дека пазарот бил полн, и дека Ванг требало да размени пари со клиент – но тој немал ништо. Отишол на соседната маса за да може да позајми пари, но кога се вратил останал шокиран.

Неговата ќерка повеќе не беше таму. Овие очајни родители се обиделе да ја повикаат и го обиколиле целиот пазар и ги прашале луѓето дали ја виделе некаде. Никој не знаеше каде отиде. Поминаа неколку години во потрага по неа, но залудно. Тие ги обиколија сиропиталиштата и објавија огласи во весниците дека таа исчезнала.

Во 2015 година, Ванг стана таксист и имаше идеја да стави налепница со својата ќерка во автомобилот. Наместо слика од Чифенг, Ванг ставил слика од другата ќерка која многу личела на неа. Имаше чувство дека еден ден можеби дури и таа ќе влезе во неговата кабина.

Семејството немало среќа да го најде Чифенг, додека еден полициски карикатурист не ја нацртал да изгледа како сегашното време.

Една жена по име Канг Јинг била изненадена кога ја видела скицата бидејќи знаела дека нешто треба да се сподели со тоа семејство. Канг Јинг всушност била нивната ќерка Чифенг!