ЈА БОЛЕЛО СТОМАКОТ: Гинекологот ја прегледа и се изненади!

Woman at the Gynecologist

Блогерката Мишел Бароу и ја открила на јавноста непријатностите што и се случиле при посетата на гинекологот, објави порталот „Магазин.ба“.

Му се пожалила на болки во долниот дел на стомакот, а не знаела дека и се виновни нејзините мачки.

Woman at the Gynecologist

На својот блог напишала како посетувала гинеколог поради болки во долниот дел на стомакот.

Докторот направил преглед, а она што го открил во нејзината вагина ги изненадило и двајцата.

Имено, од нејзината вагина извадил топка со влакна од мачка.

Отпрвин мислел дека тоа е поради не хигиена, но Бароу му рекла дека се грижи за хигиената.

На крајот испадна дека тоа е топка од мачка влакна.

Имено, нејзините мачки често спијат на нејзиниот кревет.

По нив, на чаршафите останувале влакна, а овие влакна при сексуалниот однос се залепиле за гениталиите на нејзиниот сопруг.

Со текот на времето тие се акумулирале и станале топка која предизвикува болка, па затоа Бароу го посетила докторот.