Ја дала својата ќерка на посвојување: 37 години подоцна добила писмо кое ја натажило! (ВИДЕО)

Во 1978 година, Џен беше новороденче, кое беше дадено на посвојување. Новото семејство ја посвои само три месеци по раѓањето. Кога Цен наполнила 7 години, дознала дека е посвоена и била малку шокирана и разочарана.

Таа изрази желба да ја запознае нејзината биолошка мајка.

Конечно успеа да го добие својот контакт во 2015 година испраќајќи и писмо, но писмата секогаш беа враќани неотворени.

Тоа беше многу тажно за неа. Џен не можеше да ја прифати тишината помеѓу нејзината мајка и неа.

Причината што нејзината мајка не ги прочитала писмата е затоа што мислела дека нејзината ќерка ја мрази и и ги напишала со омраза. Два месеци подоцна, Џен се спакувала и отишла да ја пречека својата биолошка мајка со своето семејство.

Не плашете се, приказната има среќен крај.