Ја запросил пред преполни трибини со лажен прстен, нејзината реакција им се допаѓа на милиони ширум светот (ВИДЕО)

На овој бејзбол натпревар гледачите заборавија дека се таму за спортот бидејќи овој пар го привлече целото внимание.

Имено, момчето решило да ја запроси девојката пред полн стадион, но поради еден детаљ се тргнало во погрешна насока.

Тој детал е лажен прстен, а нејзината реакција набрзо стана вирална! Штом погледнете, ќе ви биде јасно зошто, објави порталот „Индекс.хр“.

Како би реагирале кога би биле во кожата на оваа девојка?