ЈА „ИЗДУВА“ СКАПАНАТА БАНАНА СО ФЕН И ЈА ВРАТИ „ВО ЖИВОТ“ (ВИДЕО)

Бананите многу побрзо скапуваат во летните месеци. За ден-два од жолта боја, добиваат темна боја, која воопшто не е привлечна за јадење.

Сепак, се работи само за надворешниот изглед, бидејќи бананата и натаму може да се јаде без оглед на надворешната боја.

Ова момче направи еден интересен и успешен експеримент, за кој искористи обичен фен за коса.

Погледнете: