Ја прашал сопругата после 50 години брак дали му била неверна, но таков одговор не можел да сонува ниту во најлудите соништа!

Мажот решил после 50 години да и постави на сопругата незгодно прашање.

Сакаше да знае дали таа некогаш го изневерила. Сепак, овој нејзин одговор не можеше да се сонува ниту во нејзините најлуди соништа!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: