Ја слушнал својата девојка како вришти од бањата, се втрчал внатре и го видел ИЗНЕНАДУВАЊЕТО НА ЖИВОТОТ!

Иако лекарите обично го погодуваат датумот на породување кај жените, понекогаш грешат.

Во такви ситуации, бебето доаѓа кога мама најмалку го очекува тоа.

Ова му се случило на брачен пар од Канада, а нивното бебе решило да ги изненади шест недели пред терминот, пренесува порталот „Little Things“.

Џоан Фонтен била во тоалетот кога и пукнала водата.

Нејзиното бебе едвај чекало брзата помош да стигне до куќата, па буквално паднала во тоалетот!

За среќа, во куќата бил и таткото на бебето, Флин Дорион, кој го слушнал врисокот на девојчето од бањата, а потоа влетал во бањата, го извадил бебето од тоалетот и го избришал.

Во меѓувреме пристигнала и екипа на Итна помош која мајката и бебето ги пренеле во болница и им ја пружиле сета потребна помош.

Тие се добро и наскоро ќе бидат пуштени дома.