Ја снимила трогателната реакција на нејзиниот син кој видел жена со иста „мана“

Мајката на Колин Тид од САД снимила трогателна реакција од нејзиниот едногодишен син кој видел жена со истата „мана“.

Имено, малиот Џозеф нема една рака, а кога видел друга личност со истиот проблем, почувствувал потреба да ја прегрне.

Погледнете го видеото во продолжение