Ќерката објави фотографија на која се гледа што прави татко и за нејзината мајка иако се разведени

Помладите браќа и сестри ја прашале зошто го прави ова, а причината е всушност многу едноставна, но многу убава. По разводот, поранешните сопружници обично одат по својот пат и полека, но сигурно ја губат врската што ја имале. Сепак, приказната може да изгледа поинаку. Коди Лашел Мекфејт сподели неколку фотографии на Фејсбук и покажа што се случува со нејзините родители.

Таа објави слики на кои нејзиниот татко сè уште косеше трева за неговата поранешна сопруга (оттука и нејзината мајка) 28 години по разводот. Никој не го тера, но сепак тоа го прави без приговори. Помладите браќа и сестри ја прашале зошто го прави ова, а причината е всушност многу едноставна, но многу убава.

Самиот и рекол дека тоа го прави затоа што знае дека и треба помош. „Мајка ми има проблеми со коленото, а мојот очув работи во друг град“, им објаснила на пријателите на Фејсбук. Тато призна дека не е „ангел“, но рече дека сака да им покаже на другите дека животот е поубав кога правиш добри дела секогаш кога можеш.

Иако се разведени, Коди е среќна што има вакви родители и драго е што останале добри пријатели. Напорот на нејзиниот татко им се допадна и на нејзините пријатели, а во коментарите се придружија и роднините кои потврдија дека таа е добра и љубезна личност, пишува Лајк .