Ќе ве насмее до солзи – Погледнете го ова урнебесно видео

Ако имате огледало во иста просторија со мачка, треба да обрнете внимание. Иако домашните миленици главно се само љубопитни, па малку и смешно реагираат на одредени предмети, како огледала, некои всушност многу се плашат од нив.

На Инстаграм се појави видео на кое се гледа колку една мачка се исплашила од нејзиниот одраз, дека секое влакно ќе и израсне

За среќа, сопственикот истрчал во вистинско време и го спречил да се скрши.

Внимавајте на однесувањето на вашите четириножни пријатели и не дозволувајте да поминат низ ваков страв и агонија.