Ќе плачете од смеење кога ќе го слушнете ова, вака Марија ќе го прослави денот на вљубените

Денеска во Кошутњак продолжи снимањето на најпопуларното музичко натпреварување на Балканот „Ѕвезда Гранда“.

Видно уморна, директно од Америка, меѓу првите пристигна Марија Шерифовиќ. Пејачката била расположена и за разговор со медиумите, па се осврнала на актуелните теми.

На прашањето дали се одморила од патувањето и како би се снашла со снимањето денес, Марија низ насмевка одговори:

– Луѓе, сега се разбудив, утрово заспав во седум и пол, пристигнав од Америка, ме уби промената на временската зона. Денеска ќе се обидам да бидам мирна, тивка и да спијам внатре – рече Марија со насмевка на лицето.

Присутните медиуми најмногу ги интересираше како пејачката утре ќе го помине Денот на вљубените, а нејзиниот одговор ги насмеа сите до солзи.

– Да спијам цел ден! Тоа се моите планови, можеби ќе излезам навечер со другарите на вечера, одамна не сме се виделе. Нема да има дополнителни и значајни ознаки – изјави Марија