Ова видео ќе ве насмее до солзи! Виртуелната реалност е многу забавна, особено за постарите!

Современата технологија со себе носи многу интересни уреди кои можат да бидат забавни за сите возрасти.

Токму по ова се водела оваа баба која пробала очила за виртуелна реалност

Секако, бабата не знаеше ниту што да очекува, но беше љубопитна, а нејзината реакција на она што го виде – насмеа многумина, па дури и нејзе на крајот.

Погледнете како изгледа реакцијата на баба која „влегува“ во виртуелната реалност: