12 глупави обиди за грабеж снимени од надзорни камери (ВИДЕО)

Крадците и провалниците честопати можат да бидат малку неорганизирани, па дури и глупави, а ова видео е вистински доказ за тоа.

Погледнете ги 12-те најглупави обиди за грабеж што можеа да ги забележат надзорните камери.