21 година откако и го киднапирале синот, оваа мајка добила полициска повик и останала во неверување!

Во 1995 година, Марија Мансија го доживеа најлошото можно нешто што може да му се случи на самохран родител.

Таа се вратила дома од работа и открила дека нејзиниот едногодишен син Стивен исчезнал без трага од нивниот дом во Калифорнија.

Таа брзо сфатила дека тој бил киднапиран, а работите да бидат уште полоши, сторителот бил некој што многу добро го познавала…